29 Mart 2008 Cumartesi

hafifim,hafifsin,hafif


Sevgili günlük,
valla kuşlar kadar hafifim artık.Çünkü, kararsızlık ve kararsızlığın vermiş olduğu bunalım, depresif hareketlerden arındım. Artık nereye gideceğimi bildiğim için,kolileme ve paketleme işlerini ayrı bi zevk duyarak yapıyorum.Benim bu kararımızla birlikte tüm çevre halkı bi rahatladı,bi oh çekenler olduki sorma.Herkeze bi hafiflik geldi.Meğer ne kadar kasmışım insanlarımı! BEKLE BİZİ FETHİYE...Sanki herkez kollarını açmış bizi bekliyor gibi konuşuyorum,ama n'apayım sevincimi paylaşıyorum sevgili günlük.
Gitmeden önce;sevgili arkadaşlarımı,iş arkadaşlarımı,ailemi ziyaret edeceğim.Ceylin'imi son kez gösterip,hasretlerini gidereceğim.Gerçi her türlü çok özleyecekleri kesin.Benimde yapacak bişeyim yok bu konuda.Özleyeni Fethiye'ye bekleriz.Hatta önümüz yaz,tonlarca para verip kazık yiyip,paranızı yiycenize gelin bedava kalın yiyin için yan gelin yatın...Herzaman kapımız açık pamuklarım.
Önümüzdeki hafta Azim'le Fethiye'ye gideceğiz.Havasını koklayıp,evimizi tutup,işlerimizi ayarlıyacağız.Bana bol bol dua yollarsanız sevinirim.Şansa ihtiyacım var.Tabii birde paraya!Hadi bakalım dostlar, yarenler, pamuk eller cebe girsin.Önümüzdeki günlerde kapınızı aşındıracağım.Şimdiden sizi çok seviyorum.O halde ne diyoruz;Yaşasın kötülük!Şaka şaka işin iç yüzünü bilen biliyo,dahada bu konuyu deşmeyelim.Evet sevgili günlük bugünlükte bu kadar..İllaki görüşeceğiz.Bay bayın!

25 Mart 2008 Salı

sevgili günlük..

Çok uzun zamandır sayfamı açıyorum,kapıyorum.İçim o kadar doluki;cümlelerimi nasıl toplayacağım,ne yazacağım bilmiyorum! Geçirdiğim günler,hayatımın en bunalım günleri..Bir belirsizlik,bir muamma içerisinde yaşamaya çalışıyorum.Çalışırken zamanın yetmediğinden şikayet ediyordum,şimdi ise zaman durdu sanki.Gün sayıyor,kendimi İmralı'da hissediyorum..Cezam bitsede gitsem.Yakın çevrem hangi konudan bahsettiğimi anlayacaktır,uzak çevrede daha sitemi bilmiyordur herhalde.O halde rahatça yazabilirim.Gerçi bu yazdıklarım kimi,niye ilgilendirsin oda ayrı bir mevzu.Eee günlük yazıcaz diye açmadıkmı bu siteyi,nedir bu iç hesap anlamadım.
Artık benimde bi sabrım var canım.Yaptığım tatlıları o kadar özlüyorum ki,bunu anlatamam.Aslında anlatabilirim.Mesela;sabah kalkıyorum dimi,aklıma ilk gelen ve çok özlediğim bir tatlımız vardı"PARÇA ÇİKOLATALI ESMER ŞEKERLİ KEK".Aman Allahım şuanda bile aklıma geldi,çıldırcam.Sabahları aç karnına öyle güzel oluyorki,tavsiye ederim.www.kantin.biz Bu adrestende tarifi temin edebilirsiniz.Hatta hiç uğraşmayın,Kantin'e bi zahmet gidin,Şemsanınım ellerinden yiyin.Benden söylemesi!Yapınca banada yollayın emi kuzucuklarım.Velhasıl günler burda, hala İstanbul'da ve acı içinde geçiyor.yeniden görüşmek üzere..Yorumlarınızı bekleyeceğim.E hadi yazın artık canım!

14 Mart 2008 Cuma

müjdemi isterim

Sevgili ve pek kıymetli sevenlerim..
Artık sitemize yorum da yapabilirsiniz.Tamamen tesadüf eseri buldum ve ekledim.Mutluyum,başardığım için gururluyum..SEVGİLER..

11 Mart 2008 Salı

hüsranlı bir yolculuk....

Beni merak eden patronuma itafen yazıyorum...
Üzülerek,çekinerek,yorgun bir beyinle,ayakta kalmaya çalışarak ve maalesef ki,Sarıyerdeyim..
Bugün ilk paketleme ve kolileme işlerimi yaptım..O gün gelecek ki,sokağın başından bizi taşımaya gelen kamyonceğiz gözüküversin..TEZ kınalar alına,Kantin'de herkeze dağıtıla..YEEHHHOOO..

5 Mart 2008 Çarşamba

kantin'de son günlerim...

Yavaş yavaş işleri yerime geçecek Banu'ya devrediyorum. Banu, 3 hafta önce başladı. Tatlıları, mutfağın tatlı tuzlu tüm sosları, leziz şeyleri artık o yapacak.

Bizim dükkanda hergün değişen yemekler gibi, tatlı da hergün değişir. Hep farklı birşeyler bulursunuz. Ama bir de, mevsimden mevsime değişen lezzetler var. "Kestaneli Beze" bu kışın standart tatlılarından biri. Artık Banu yapıyor; ama, biraz biçimlendirmede sorun yaşıyor. Sıkıntı içinde; panikliyor. Neyse elbette o da kıvırıcak. Ben de az ter dökmedim zamanında.

İrmiği -herşeyin başı olan- öğrendi yapıyor. Soslar da fena gitmiyor. Ama günlük tatlılar n'olacak meçhul! Amaaan neyse, o da Şemsanımın problemi,o düşünsün..